Terembérlési lehetőségek a Gólyában:

Kisterem

-Ajánljuk prezentációkra, foglalkozásokra, tréningekre, workshopokra, családi eseményekre.

-50 m2, napos, de sötétíthető

-a bútorok szabadon rendezhetőek (székek, asztalok, kanapé)

-projektor, vetítővászon, flipchart, wifi, hifi

-mikrofon, hangosítási lehetőség

-Cateringet is vállalunk.

Hétközben és hétvégén is bérelhető, díja fogyasztástól függően 5-10.000 Ft/óra

 

Trafóház (koncertterem)

-Ajánljuk nagyobb céges vagy családi rendezvényekre, konferenciákhoz, előadásokhoz.

2012 óta szervezünk koncerteket, illetve számos rendezvénynek (konferenciák, esküvők, különböző céges rendezvények) adtunk helyszínt. Emellett rendszeresen szervezünk különböző kitelepüléseket múzeumi és tábori büféktől fesztiválokig, 50 fős összejöveteltől 150 fős vacsorán át 500 fős partyig. Tapasztalatunk szerint minden rendezvény más, ezért a szervezőkkel való folyamatos egyeztetést és együttműködést a sikeres rendezvény és a jó catering alapjának tekintjük. Célunk, hogy ne merev panelekkel dolgozzunk, hanem rugalmasan igazodjunk a megrendelő és a résztvevők igényeihez. Akár a közösségi ház tereiben, akár más helyszínen képzeled el az eseményed, keress minket bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Kitelepülés, catering esetén egyedi ajánlatot készítünk.

 

A Gólya Presszó az egykori Ganz-telep nyugati szélén álló ipari épületből kialakított kocsma és közösségi ház Budapest VIII. kerületében, az Orczy és Golgota terek között található.

Az épületet a Gólya dolgozói és szövetséges önkéntesek alakították át a jelenlegi funkcióihoz alkalmassá. A vendéglátás három szinten működik:

 A Gólya Vendéglátás (Gólya Presszó) a Gólya Szövetség tagszövetkezeteként működik.
A Gólya Presszó  közösségi házat, vendéglátóhelyet, művelődési házat, konyhát üzemeltet, fenntartja a Gólya Szövetség központját.  Munkaközösség, amely gyakorolja  és népszerűsíti a munkahelyi demokráciát, tagjai a munkát önigazgató módon végzik. 

 Egyaránt kezdeményező és befogadó a víziójával összeegyeztethető programok iránt. Terei biztonságosak a vendégek és a benne dolgozók számára. Tagjai egymás felé való viszonyulása a szolidaritáson és kölcsönösségen alapul, ezt a szemléletet belső működésükben és a presszó nyitott tereiben is érvényesítik. Hozzáférhető, nem kizárólag profitorientált szolgáltatásain keresztül nyitott terei bázist, egymáshoz kapcsolódási lehetőséget nyújtanak a helyi közösségeknek, rendszerkritikus szubkultúráknak és a szövetségeseinek.

 Önfenntartó szervezet, tevékenységével a szolidáris gazdasági ökoszisztéma megerősödését támogatja. A tagszövetkezetnek célja a Gólya Szövetségbe jól illeszkedő új tevékenységek létrehozása. Folyamatosan alakítja az önigazgató munkaszervezési modellt, és terjeszti a szövetkezeti elveket.

Lehet kártyával fizetni? Igen!! Mindegyik pultban elfogadjuk a bankkártyás fizetést, de a belépőért viszont csak készpénzzel lehet fizetni

 

Milyen koncertek lesznek a héten? Lásd: heti progi highlightunk az Instagram oldalunkon

 

Hogyan foglalhatok asztalt? Nyitvatartási időben hívd a Gólya számát( +3613185716) vagy írj üzenetet a Gólya facebook oldalnak! Ami fontos: nem veszünk fel asztalfoglalást koncertek, zenés programok idejére.

 

Milyen termeket lehet bérelni a Gólyában? Van lehetőség a kisterem, a trafóház (koncertterem), vagy az egész Gólya kibérlésére is! Ezekkel kapcsolatban itt lehet érdeklődni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Hogyan szervezhetek koncertet a Gólyába? Írj egy email-t ide: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Sok tervünk van koncertekre, és sokan is jelentkeztek ezért nem mindig sikerül gyorsan válaszolni, szóval legyetek türelmesek!

 

Van egy rendezvényem, hogyan szervezhetem le a Gólyába? Küldj egy email-t ide: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ha a rendezvény nem ellenkezik az elveinkkel és nincs más leszervezve az idejére, jó esélyeid vannak!

 

Hogyan működik a repohár rendszer nálatok? Minden forgalmasabb estén repoharat haszálunk, aminek a betétdíja 200 forint. Amikor visszaválttod, visszakapod a 200 forintot!.

 

Valamimet elhagytam a Gólyában, mit csináljak? Nyitvatartási időben tudsz érdeklődni a pultosoknál! Ha pénztárcát, telefont, vagy valami igazán fontosat és értékeset hagytál el, érdeklődj a facebook oldalunkon üzenetben.