A Gólya Futár futárszolgálat általános szerződési feltételei


email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

instagram: golyafutarbp

facebook: Gólya Futár

tel: +3670740-6905

 Jelenleg három fő szolgáltatásunk az utolsó kilométeres csomagkézbesítés, ebédmenü-házhozszállítás, és friss pék- és cukrászáru szállítása a készítőtől vendéglátó-helyekre. Emellett számos kisebb cégnek szállítunk árut, terményt. Az igényekhez igazodó logisztikai megoldással állunk elő, és az árazást is ez alapján beszéljük meg. Keressen minket bizalommal e-mailben, vagy telefonon!

Emellett rendelkezésre állunk azonnali szállításokra is.

1. Azonnali kiszállítás:

Nagykörúton belül - 2200 Ft

1. zóna – Óriáskörúton belül: 2700 Ft

2. zóna – Bőbelváros: 3300 Ft

3. zóna – Középfölde: 4400 Ft

4. zóna – Külváros: 6000 Ft

A Gólya Szövetkezet kerékpáros futárszolgálata 2020 márciusában kezdte meg működését. Budapest területén szállítunk csomagokat nagyobb logisztikai rendszerek utolsó kilométerén, előre rendelt ebédmenüt házhoz vagy munkahelyre, árut cégektől cégeknek, illetve rendelkezésre állunk azonnali szállításokra, és bútorszállításra is.

A szövetkezetünk küldetését a következő, iparágunkra és szakmai közösségünkre vonatkozó célokkal egészítettük ki:

A Gólya Szövetkezet egy 2012-ben alapított közösségi vállalkozás. A tagjai közösen elfogadott célok és küldetés alapján szervezik a munkájukat, immáron három területen: vendéglátás, szállítmányozás, építés. Korábban csak presszóként és közösségi házként működtünk, azonban 2020 márciusában a tagság korábbi motivációi és a koronavírus miatti lezárások együttes hatására elindítottuk két új szolgáltatásunkat.

Most a futárszolgálatba keresünk embert, 24, vagy 32 órában. (3 vagy 4 nap.)

Változatos munkáink vannak, de elsősorban teherbiciklivel dolgozunk. (Többek között: csomagkézbesítés, étel- zöldség- pékáruszállítás, alkalmanként költöztetés, bútorszállítás) Igyekszünk élhető műszakokat összeállítani, hogy kiszámítható időbeosztásban lehessen dolgozni, egybefüggően (minimalizálva a holtidőt), de túlterhelés nélkül.

Járművet mi biztosítunk.

Ha még nem dolgoztál teherbringával, vagy nem dolgoztál futárként, semmi gond. Ha szereted ezt a melót és motivált vagy abban, hogy beletanulj, akkor hamar el fogod sajátítani az alapokat. Fontos, hogy legyenek szabadok a hétköznapjaid. A beosztás fix, viszont előzetes megegyezés alapján tudjuk igényekhez igazítani. 7-15 óráig tartó, és 9-17 óráig tartó 8 órás műszakokra osztjuk a munkákat.

A Gólya Futárszolgálat a Józsefvárosi Önkormányzattól bérli azt az üzlethelyiséget az Orczy út 45 alatt, ahol a logisztikai munkát szervezzük, és a lakosság részére teherbicikli-kölcsönzőt, valamint hamarosan közösségi csináld magad szervízt működtetünk. A helyiség bérletét az önkormányzat 2023-as helyiségbérleti pályázatán nyertük el.