Keress minket bizalommal az alábbi e-mail címen! Kérünk téged, hogy segítsd munkánkat azzal, hogy minél pontosabban fogalmazd meg az elvégzendő feladato(ka)t, add meg a felújítás  helyszínét és lehetőleg képet is csatolj az emailedhez!  

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A GÉP (Gólya Építők) küldetése a szövetkezeti működés építőiparra történő kiterjesztése, és ennek az alternatív működésnek a népszerűsítése. Demokratikus szervezet vagyunk, amelyet tagjai irányítanak, közösen, egymást támogatva szervezzük meg a munkánkat. Az iparra jellemző alá- és fölérendeltségi viszonyok ellenében - különös tekintettel a nemek közötti egyenlőtlenségekre - az egyéni képességek fejlesztésében, a közös felelősségvállalásban hiszünk, és abban, hogy ez kölcsönösen előnyös az egyén és a közösség számára. A Gólya Szövetkezet részeként egy olyan szolidáris gazdasági ökoszisztémába szeretnénk kapcsolódni, ami a kizsákmányolás és az egyéni meggazdagodás helyett a közösséget, az emberi élet és a természet újratermelését szolgálja. Saját gazdasági fenntarthatóságunk mellett a szolidáris gazdasági hálózat, a helyi közösség és környezet érdekeit vesszük figyelembe.

Várjuk megkeresésed elsősorban az alábbi szakterületeken:

 

A Gólya Építők (GÉP) a Gólya Szövetkezet 2020 márciusa óta működő, elsősorban felújításokat és építőipari szakmunkákat vállaló szárnya. 

Az építőblokk a szervezeten belül a karbantartás munkacsoportból ered, melynek tagjai eleinte a csináld magad filozófia jegyében kezdték el saját maguk a Gólya korábbi épületének gondozását. Ez a hozzáállás a Bókay János utcában töltött 6 év során egyre több tudást adott a munkacsoport tagjainak, közben szakosodni is kezdtünk különböző területekre (pl. villanyszerelés, kőművesség).