A Gólya Szövetkezet egy 2012-ben alapított közösségi vállalkozás. A tagjai közösen elfogadott célok és küldetés alapján szervezik a munkájukat, immáron három területen: vendéglátás, szállítmányozás, építés. Korábban csak presszóként és közösségi házként működtünk, azonban 2020 márciusában a tagság korábbi motivációi és a koronavírus miatti lezárások együttes hatására elindítottuk két új szolgáltatásunkat.

Most a futárszolgálatba keresünk embert, 24, vagy 32 órában. (3 vagy 4 nap.)

Változatos munkáink vannak, de elsősorban teherbiciklivel dolgozunk. (Többek között: csomagkézbesítés, étel- zöldség- pékáruszállítás, alkalmanként költöztetés, bútorszállítás) Igyekszünk élhető műszakokat összeállítani, hogy kiszámítható időbeosztásban lehessen dolgozni, egybefüggően (minimalizálva a holtidőt), de túlterhelés nélkül.

Járművet mi biztosítunk.

Ha még nem dolgoztál teherbringával, vagy nem dolgoztál futárként, semmi gond. Ha szereted ezt a melót és motivált vagy abban, hogy beletanulj, akkor hamar el fogod sajátítani az alapokat. Fontos, hogy legyenek szabadok a hétköznapjaid. A beosztás fix, viszont előzetes megegyezés alapján tudjuk igényekhez igazítani. 7-15 óráig tartó, és 9-17 óráig tartó 8 órás műszakokra osztjuk a munkákat.

A Gólya Szövetkezet kerékpáros futárszolgálata 2020 márciusában kezdte meg működését. Budapest területén szállítunk, a legváltozatosabb megrendeléseket teljesítve, egy borítéktól kezdve zöldségesládákon át a háromajtós szekrényig. 

Munkánk során a városismeretünkre, leleményességre, és az emberi erőre támaszkodunk, igyekszünk rugalmasan teljesíteni a megbízásokat, megfizethető árakon. Úgy gondoljuk, hogy a városi közlekedésben és teherszállításban azonnali, gyökeres változtatásra van szükség, mert a jelenlegi gyakorlat káros az emberi egészségre és társadalomra, és nem fenntartható, mert a kifogyóban lévő fosszilis energiaforrásokon alapszik.

 1. Azonnali kiszállítás:

1. zóna – Óriáskörúton belül: 2000 Ft

2. zóna – Bőbelváros: 2800 Ft

3. zóna – Középfölde: 3700 Ft

4. zóna – Külváros: 4900 Ft

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

instagram: golyafutarbp

facebook: Gólya Futár

tel: +3670740-6905

 

A Gólya Futár futárszolgálat általános szerződési feltételei