A Gólya Szövetkezet egy 2012-ben alapított közösségi vállalkozás. A tagjai közösen elfogadott célok és küldetés alapján szervezik a munkájukat, immáron három területen: vendéglátás, szállítmányozás, építés. Korábban csak presszóként és közösségi házként működtünk, azonban 2020 márciusában a tagság korábbi motivációi és a koronavírus miatti lezárások együttes hatására elindítottuk két új szolgáltatásunkat.

Most a futárszolgálatba keresünk embert, 24, vagy 32 órában. (3 vagy 4 nap.)

Változatos munkáink vannak, de elsősorban teherbiciklivel dolgozunk. (Többek között: csomagkézbesítés, étel- zöldség- pékáruszállítás, alkalmanként költöztetés, bútorszállítás) Igyekszünk élhető műszakokat összeállítani, hogy kiszámítható időbeosztásban lehessen dolgozni, egybefüggően (minimalizálva a holtidőt), de túlterhelés nélkül.

Járművet mi biztosítunk.

Ha még nem dolgoztál teherbringával, vagy nem dolgoztál futárként, semmi gond. Ha szereted ezt a melót és motivált vagy abban, hogy beletanulj, akkor hamar el fogod sajátítani az alapokat. Fontos, hogy legyenek szabadok a hétköznapjaid. A beosztás fix, viszont előzetes megegyezés alapján tudjuk igényekhez igazítani. 7-15 óráig tartó, és 9-17 óráig tartó 8 órás műszakokra osztjuk a munkákat.

A munkahely bejelentett. A fizetés nettó 1850 Ft/ óra.

A próbahónap után, ha fix felvételt nyersz, a cég állja a baleset- és felelősségbiztosításodat, és igény szerint egy kedvezményes flottás telefondíjcsomaghoz a belépési díjat (a havidíjat továbbra neked kell fizetned.)

Olyan kollégát keresünk, aki már tapasztalt városi biciklis, van helyismerete, gyakorlottan közlekedik, és alapszinten karban tudja tartani a bringáját (pl defektszerelés). Teherbiciklis tapasztalat nem szükséges, a jármű kezelését és a vele való munkát megtanítjuk. Minden munkaeszközt biztosítunk, és a saját ruházat-felszerelés kiegészítésében is segítünk. A munkakezdéstől számított pár hónapon belül szeretnénk elkezdeni bevonni az új munkatársunkat a szervezési feladatokba is (például: megrendelőkkel kapcsolattartás, fuvarszervezés, potenciális új megrendelők megkeresése, ajánlatok kidolgozása, eszközbeszerzés, adminisztráció), és idővel együtt alakítani tovább a futárszolgálat jövőjét. 

Ha tapasztalt kargós futár vagy, megegyezhetünk teljesítménybéres (címpénzes) alapon is, és dolgozhatsz velünk, mint beugrós, vagy heti pár órát fixen vállaló munkatárs.

Szeretnénk elérni, hogy a futár szakmán belül stabil, biztonságos munkakörülményeket, feltételeket teremtsünk meg a dolgozóknak (vagyis saját magunknak), a fizetés, juttatások, döntéshozás, és munkavégzési feltételek terén egyaránt. Ebben a szövetkezeti rendszerünk segít minket. Továbbá az is célunk, hogy a városban elterjesszük a kerékpáros szállítást, kiváltva ezzel a kőolaj-meghajtású kocsikat, és így élhetőbb, fenntarthatóbb környezetben tudjunk élni.

***

A jelentkezés menete

  • Olvasd el a Gólya történetét és misszióját!
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-ra küldj
    • önéletrajzot az eddigi munkáidról és munkajellegű élményeidről, kifejtve, hogy ott milyen munkakörben, státuszban dolgoztál.
    • motivációs levelet, amiben röviden leírod, hogy miért jelentkezel, és mit vársz ettől a munkától/munkahelytől (tényleg csak pár mondatot várunk, nem szükséges a fogalmazáson izzadni).
    • Visszajelzést mindenkinek küldünk.